Informatie voetbalreizen Argentinië

Voetbalreis Argentinië

Een voetbalreis naar Argentinië maak je niet elk jaar. Daarom is het zaak dit goed voor te bereiden en alle mogelijkheden te onderzoeken. Wij proberen je daarbij zo goed mogelijk van advies te voorzien. Dit kunnen wij ook doen door middel van onze plaatselijke agent.

Onze voetbalreizen naar Argentinië zijn opgesteld als basisarrangement. Dit betekent dat er nog veel mogelijk is. Van het boeken van extra wedstrijden, het verlengen van je reis tot het boeken van een stadstour door Buenos Aires. Wij kunnen dit voor je regelen. Onze aangeboden voetbalreizen zijn exclusief vlucht. Wij kunnen je hier in uiteraard wel adviseren.

Zekerheid van wedstrijdkaarten

Zekerheid van wedstrijdkaarten is gegarandeerd. Dit omdat wij een agent in Buenos Aires hebben zitten. Onze agent kent de stad op zijn duimpje en kan ons en jou voorzien van de beste tips en meest praktische tips over de stad. Buenos Aires is overweldigend en om deze reden kan het zeker handig zijn om hier gebruik van te maken.

Bezoeken andere clubs Buenos Aires

Behalve voor wedstrijden van Boca Juniors en River Plate kunnen wij op verzoek wedstrijdkaarten regelen voor veel clubs in Buenos Aires zoals Argentinos Juniors, San Lorenzo, Velez Sarsfield, Independiente, Estudiantes de la Plata, Racing Club, Huracan en ga zo maar door. Wil jij andere wedstrijden toevoegen aan je basispakket dan is dit dus een optie en bespreek dit daarom met ons. Wij helpen je graag om zoveel als mogelijk uit je voetbalreis naar Argentinië te halen.

Wanneer is het wedstrijdschema definitief

De wedstrijden in de Argentijnse voetbalcompetitie worden net als in Spanje ongeveer twee weken voor het desbetreffende weekend definitief vastgesteld qua dag en tijdstip. En dan nog kan het zo zijn dat een wedstrijd wordt verplaatst. In de Primera Division zal dit niet zo snel gebeuren als in de lagere divisies. Check dus altijd voor de zekerheid het programma wanneer je naar wedstrijden van de lagere divisies wilt kijken.

Het is zover, je wilt boeken. Hoe gaat het nu verder?

Je weet het zeker. Je krijgt het ook niet meer uit je hoofd. De ultieme voetbalhoofdstad ter wereld. De stad van Diego Maradona. Je wil een voetbalreis naar Buenos Aires maken. Je wilt graag bij ons boeken, maar hoe gaat het nu verder?

Op elke pagina staat een link naar een boekingsformulier. Na het invullen van dit formulier nemen wij contact met je op om het competitieschema door te nemen waarna jij je keuze bepaald. Je ontvangt van ons de factuur voor de aanbetaling en na betaling is de boeking definitief en kun jij je vlucht naar Buenos Aires boeken.

Toch nog vragen?

Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk informatie te geven. Maar zit je na het lezen van bovenstaande informatie toch nog met vragen? Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 070-213 44 18. Contact via WhatsApp is ook een optie: 06-5025 4668. Of je stelt je vraag via onderstaand formulier.