Ultimate Rio de Janeiro

7-daagse voetbal en samba trip

Rio de Janeiro in 7 dagen ontdekken?

Wat krijg je?

Een compleet arrangement om in 7 dagen de fantastische stad Rio de Janeiro te ontdekken.
Het arrangement:
  • In totaal bezoek je 2 wedstrijden in Buenos Aires;
  • Eén thuiswedstrijd van Flamengo of Fluminense;
  • Eén wedstrijd van of Botafogo of Vasco da Gama, wanneer het bezoeken van deze clubs niet mogelijk is omdat wedstrijden tegelijkertijd worden gespeeld wordt er uitgeweken naar een lagere divisie.
  • Transport van en naar de stadions & begeleiding tot in het stadion door een lokale Engestalige gids;
  • Favela tour door door Rocinha, de grootste favela van Latijns Amerika door een local uit de wijk zelf
  • Luchthaventransfer heen en terug;
  • 6 Overnachtingen in een centraal gelegen 3 sterren hotel inclusief ontbijt;
  • Extra dagen boeken (meerprijs) of juist minder (minderprijs)? Geen probleem;
  • Zelf een hotel op het oog? Laat het ons weten; we bespreken de mogelijkheden.

Kosten

Wil jij Rio de Janeiro in een week ontdekken? Voor een vaste prijs van € 750,- per persoon heb je de mogelijkheid om je droom waar te maken. Op de wedstrijddagen wordt je bij je hotel opgehaald en ga je samen met andere voetbalsupporters naar het stadion. Een Engelstalige gids zal je begeleiden tot in het stadion. Let op: Bij kort van te voren boeken kan de prijs hoger zijn (stijgende hotelprijzen). Dit zullen we dan uiteraard van te voren met je bespreken. Wil je boeken? Wij vragen een aanbetaling van € 300,- per persoon. Na betaling is je plaats gereserveerd! Voor het restantbedrag ontvang je 8 weken voor vertrek de factuur.

Goed om te weten

Na boeking nemen wij contact met jou op om het wedstrijdschema door te nemen voor de periode waarin jij wilt gaan. Daarna kun jij je vliegticket boeken en kunnen wij ook alles vastleggen in Rio de Janeiro. Uiteindelijk zullen wij 2 weken voor vertrek de definitieve tijdstippen van de wedstrijden aan je doorgeven.

De vlucht is niet inbegrepen. Wel kunnen wij je van advies voorzien mocht je dit wensen. Wanneer je boekt als enkeling dan is er een toeslag van toepassing voor de éénpersoonskamer. Deze is toeslag is € 250,-. Verder is het verstandig om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

De Braziliaanse bond kan de programmering in enkele gevallen tussentijds aanpassen. Bijvoorbeeld als gevolg van ingelaste wedstrijden van het nationaal team. Mocht je de pech hebben dat dat net gebeurd wanneer jij in Buenos Aires bent dan zoeken we samen met jou naar een redelijk alternatief.

Vliegreis naar Rio de Janeiro

Ons arrangement is exclusief vlucht naar Rio de Janeiro. Wel kunnen wij jou van advies voorzien en de vlucht bij een reisbureau boeken. Telefonisch contact om al jouw wensen door te nemen is wel zo handig. Daarna komen wij met een offerte bij jou terug.

Jij gaat naar de voetbalhoofdstad van de wereld: Buenos Aires! Je bent er bijna!

Ultimate Rio de Janeiro

7-daagse voetbal & samba trip