Vamos Boca!

12-dagen pure beleving

Dompel jij je onder in voetbalstad Buenos Aires?

Wat krijg je?

Een compleet arrangement voor de pure voetballiefhebber om de voetbalhoofdstad van de wereld in 12 dagen te ontdekken.
Het arrangement:
 • In 2 weekenden bezoek je 4 wedstrijden in Buenos Aires;
 • Eén thuiswedstrijd van Boca Juniors;
 • Drie wedstrijden van een van de volgende clubs:
  River Plate, Racing Club, San Lorenzo, Independiente, Argentinos Juniors, Velez Sarsfield of Huracan;
 • Transport van en naar de stadions & begeleiding tot in het stadion door een lokale gids;
 • Buenos Aires City fiets tour, in het Nederlands. Je bezoekt o.a. de wijk Boca met het stadion La Bombonera, de oude haven, Caminito en natuurlijk de Obelisk, het hart van de stad;
 • Luchthaventransfer heen en terug;
 • Een OV kaart en Sim kaart (om daar te internetten) liggen voor jou klaar in het hotel;
 • 11 Overnachtingen in een centraal gelegen 4 sterren hotel inclusief ontbijt;
 • Vaste contactpersoon ter plaatse (Engelstalig),
 • De exacte data dat je wil gaan zelf volledig zelf te bepalen
 • Extra dagen boeken (meerprijs) of juist minder (minderprijs)? Geen probleem.
 • Zelf een hotel op het oog? Laat het ons weten; we bespreken de mogelijkheden.

Kosten

Wil jij voetbalstad Buenos Aires rustig ontdekken? Voor een vaste prijs van € 1.250,- per persoon heb je de mogelijkheid om je droom waar te maken. Let op: wanneer er meer reizigers zijn ga je samen naar de wedstrijden (onder begeleiding van een gids). De andere dagen zijn ter vrije besteding. Let op: Bij kort van te voren boeken kan de prijs hoger zijn (stijgende hotelprijzen). We zullen dat uiteraard van te voren met je overleggen. Wil je boeken? Wij vragen een aanbetaling van € 350,- voor per persoon. Na betaling is je plaats gereserveerd! Voor het restantbedrag ontvang je 8 weken voor vertrek de factuur voor het restant

Goed om te weten

Na boeking nemen wij contact met jou op om het schema door te nemen voor de periode waarin jij wilt gaan. Daarna kun jij je vliegticket boeken en kunnen wij ook alles vastleggen in Buenos Aires. Uiteindelijk zullen wij 2 weken voor vertrek de definitieve tijdstippen van de wedstrijden aan jou doorgeven.

De vlucht is niet inbegrepen. Wel kunnen wij je van advies voorzien mocht je dit wensen. Wanneer je boekt als enkeling dan is er een toeslag van toepassing voor een één persoonskamer. Deze is toeslag is € 350,-. Verder is het verstandig om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

De Argentijnse bond kan de programmering in enkele gevallen tussentijds aanpassen. Bijvoorbeeld als gevolg van ingelaste wedstrijden van het nationaal team. Mocht je de pech hebben dat dat net gebeurd wanneer jij in Buenos Aires bent dan zoeken we samen met jou naar een redelijk alternatief.

Vliegreis naar Buenos Aires

Ons arrangement is exclusief vlucht naar Buenos Aires. Wel kunnen wij jou van advies voorzien en de vlucht bij een reisbureau boeken. Telefonisch contact om al jouw wensen door te nemen is wel zo handig. Daarna komen wij met een offerte bij jou terug.

Jij gaat naar de voetbalhoofdstad van de wereld: Buenos Aires! Je bent er bijna!

Vamos Boca

12 dagen pure beleving