Vamos Rio!

12-dagen pure beleving

12-daagse Samba, futebol en Copacobana?

Wat krijg je?

Een compleet arrangement als je houdt van samba, voetbal en strand!
Het arrangement:
  • In 2 weekenden bezoek je 4 wedstrijden in Rio de Janeiro;
  • Als het programma het toelaat bezoek je de volgende clubs: Flamengo, Fluminense, Vasco da Gama en Botafogo;
  • Mocht het qua indeling niet gaan bezoek je een wedstrijd in een lagere divisie;
  • Transport van en naar de stadions & begeleiding tot in het stadion door een lokale gids;
  • Favela walking tour door de grootste favela van Zuid Amerika
  • Optioneel: Hang gliding experience: vlieg vanaf een berg van 500 hoogte over Rio de Janeiro
  • Luchthaventransfer heen en terug;
  • 11 Overnachtingen in een centraal gelegen 4 sterren hotel inclusief ontbijt;
  • Extra dagen boeken (meerprijs) of juist minder (minderprijs)? Geen probleem.
  • Zelf een hotel op het oog? Laat het ons weten; we bespreken de mogelijkheden.

Kosten

Wil jij Rio de Janeiro uitgebreid ontdekken? Voor een vaste prijs van € 1.295,- per persoon heb je de mogelijkheid om je droom waar te maken. Let op: wanneer er meer reizigers zijn ga je samen naar de wedstrijden (onder begeleiding van een gids). De andere dagen zijn ter vrije besteding. Let op: Bij kort van te voren boeken kan de prijs hoger zijn (stijgende hotelprijzen). We zullen dat uiteraard van te voren met je overleggen. Wil je boeken? Wij vragen een aanbetaling van € 350,- voor per persoon. Na betaling is je plaats gereserveerd! Voor het restantbedrag ontvang je 8 weken voor vertrek de factuur voor het restant

Goed om te weten

Na boeking nemen wij contact met jou op om het schema door te nemen voor de periode waarin jij wilt gaan. Daarna kun jij je vliegticket boeken en kunnen wij ook alles vastleggen in Buenos Aires. Uiteindelijk zullen wij 2 weken voor vertrek de definitieve tijdstippen van de wedstrijden aan jou doorgeven.

De vlucht is niet inbegrepen. Wel kunnen wij je van advies voorzien mocht je dit wensen. Wanneer je boekt als enkeling dan is er een toeslag van toepassing voor een één persoonskamer. Deze is toeslag is € 350,-. Verder is het verstandig om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

De Braziliaansee bond kan de programmering in enkele gevallen tussentijds aanpassen. Bijvoorbeeld als gevolg van ingelaste wedstrijden van het nationaal team. Mocht je de pech hebben dat dat net gebeurd wanneer jij in Rio de Janeiro bent dan zoeken we samen met jou naar een redelijk alternatief.

Vliegreis naar Rio de Janeiro

Ons arrangement is exclusief vlucht naar Rio de Janeiro. Wel kunnen wij jou van advies voorzien en de vlucht bij een reisbureau boeken. Telefonisch contact om al jouw wensen door te nemen is wel zo handig. Daarna komen wij met een offerte bij jou terug.

Jij gaat naar het swingende Rio de Janeiro?

Vamos Rio

12 dagen samba, futebol en Copacobana