Voetbalreis Boca Juniors

7-daagse voetbalreis

Een voetbalreis naar Boca Juniors

Wat krijg je?

Eindelijk ga jij naar Boca Juniors in La Bombonera! Je droom wordt werkelijkheid. Inclusief een fietstour door deze fantastische stad.
Het arrangement:
  • Eén thuiswedstrijd van Boca Juniors in La Bombonera op de korte zijde (upgrade 3e ring lange zijde € 75,-)
  • Transport van en naar het stadion & begeleiding tot in het stadion door een lokale gids;
  • Buenos Aires City fiets tour, in het Nederlands. Je bezoekt o.a. de wijk Boca met het stadion La Bombonera, de oude haven, Caminito en natuurlijk de Obelisk, het hart van de stad;
  • Luchthaventransfer heen en terug;
  • Een OV kaart en Sim kaart (om daar te internetten) liggen voor jou klaar in het hotel;
  • Vaste contactpersoon ter plaatse (Engelstalig);
  • 6 Overnachtingen in een centraal gelegen 3 / 4 sterren hotel inclusief ontbijt;
  • De data dat je wil gaan zijn volledig zelf te bepalen
  • Extra dagen boeken (meerprijs) of juist minder (minderprijs)? Geen probleem;
  • Zelf een hotel op het oog? Laat het ons weten; we bespreken de mogelijkheden.

Kosten

Wil jij voetbalstad Buenos Aires in een weekend ontdekken? Voor een vaste prijs van € 850,- per persoon heb je een fantastisch startpakket te pakken. Let op: wanneer er meer reizigers zijn ga je samen naar de wedstrijden (onder begeleiding van een gids). De andere dagen zijn ter vrije besteding. Let op: Bij kort van te voren boeken kan de prijs hoger zijn (stijgende hotelprijzen). Dit zullen we dan uiteraard van te voren met je bespreken. Wil je boeken? Wij vragen een aanbetaling van € 300,- per persoon. Na betaling is je plaats gereserveerd! Voor het restantbedrag ontvang je 8 weken voor vertrek de factuur.

Wanneer je boekt als enkeling dan is er een toeslag van toepassing voor de één persoonskamer. Deze is toeslag is € 150,-. Verder is het verstandig om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Goed om te weten

Na boeking nemen wij contact met jou op om het schema van Boca Juniors en River Plate door te nemen voor de periode waarin jij wilt gaan. Het vliegticket kan daarna worden geboekt. Dit kunnen wij voor je doen, maar natuurlijk kun je dit ook zelf doen. Wij kunnen dan alles vastleggen in Buenos Aires. Uiteindelijk zullen wij 2 weken voor vertrek de definitieve tijdstippen van de wedstrijden aan je doorgeven.

De Argentijnse bond kan de programmering in enkele gevallen tussentijds aanpassen. Bijvoorbeeld als gevolg van ingelaste wedstrijden van het nationaal team. Mocht je de pech hebben dat dat net gebeurd wanneer jij in Buenos Aires bent dan zoeken we samen met jou naar een redelijk alternatief.

Maradona mural

Extra tour boeken?

Buenos Aires is de stad van Diego Armando Maradona. Hij is groot geworden bij Argentinos Juniors. In de wijk en rondom het stadion van Argentinos vind je veel murals van Maradona. Ook heeft de club een deel van het museum aan hem gewijd. Na zijn overlijden is er een heuse kapel voor hem ingericht. De tweede club van Maradona is natuurlijk Boca Juniors.

Wij hebben een hele mooi tour samengesteld die je brengt langs de clubs van Maradona: Argentinos Juniors en Boca Juniors. Meer weten? Bekijk deze tour.

Vliegreis naar Buenos Aires

Ons arrangement is exclusief vlucht naar Buenos Aires. Wel kunnen wij jou van advies voorzien en de vlucht bij een reisbureau boeken. Telefonisch contact om al jouw wensen door te nemen is wel zo handig. Daarna komen wij met een offerte bij jou terug.

Jij gaat naar de voetbalhoofdstad van de wereld: Buenos Aires! Je bent er bijna!

Ultimate Buenos Aires

7-daagse voetbalshock

Argentijns voetbal?

Maandelijks nieuwe ideeën of reisverhalen

We spammen niet! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer info.