Vamos Boca

Wie zijn dat eigenlijk?

Nederland

De oprichters; Edwin en Jan.Twee oude vrienden die elkaar gevonden hebben in een zakelijk (voetbal) avontuur. Zo’n twintig jaar geleden werden zij kantoor collega’s en daar ontstond hun vriendschap. Kantoor en privé lief en leed, werden jarenlang gedeeld. Hun vriendschap werd versterkt door hun gemeenschappelijke liefde voor… Diego Armando Maradona. Het collega zijn eindigde. De vriendschap niet.

Jan raakte in 2023 gepassioneerd door Buenos Aires en deelde zijn passie voor de stad met Edwin. Alleen al bij het horen over de Maradona muurschilderingen, het bezoeken van het Boca Juniors stadion, de dynamiek van Buenos Aires en de beleving die de Argentijnen bij het voetbal hebben, wist Edwin genoeg. Hij – een voetballiefhebber pur sang- moest er ook naar toe; en snel. Eenmaal terug in Nederland was er ook voor Edwin geen weg meer terug. De krachten werden gebundeld.

Jan had zijn relaties in Buenos Aires en Edwin zijn ervaring met de verkoop van voetbalwedstrijden. Samen gingen zij in hun liefde voor de stad en voor het voetbal in Buenos Aires. Vamos Boca werd geboren.

Buenos Aires

Ter plaatsen werkt Vamos Boca samen met meerdere bevlogen gidsen. De kans is echter er groot dat je met Juanjo en Sofia te maken krijgt. Zij zijn de ‘hoofdgidsen’. Allebei gek van voetbal en allebei gek van Buenos Aires.
Zij halen je op van het vliegveld en brengen je naar je hotel. Zij halen je op bij je hotel en nemen je – als je dat wilt- mee naar de ‘prematch’ (een drankje doen voor de wedstrijd; tussen of met de Argentijnse voetbalsupporters). Zij gaan met je mee het stadion in, om je een onvergetelijke tijd te bezorgen. Na de wedstrijd zorgen ze dat je weer netjes afgezet wordt bij je hotel, of op een andere plek als je daar de voorkeur aan geeft.
Zowel Juanjo als Sofia spreken uitstekend Engels. De klanten van Vamos Boca zijn stuk voor stuk enthousiast over deze twee gepassioneerde en toegankelijk gidsen!
Juanjo
Juanjo is ook je contactpersoon in Buenos Aires.  Je kan al je vragen aan hem kwijt.  Hij helpt je met alles. Hij is één met stad en kent de weg als geen ander.
Sofia
Sofia is vaak je gids naar de wedstrijden toe en geeft ook graag stadstourtjes. Onze befaamde Maradona tour is haar favoriet. Een tourtje naar je wensen? Geen probleem.