Informatie voetbalreizen Argentinië

Voetbalreis Argentinië

Een voetbalreis naar Argentinië maak je niet elk jaar. Daarom is het zaak dit goed voor te bereiden en de mogelijkheden te onderzoeken. Wij proberen je daarbij zo goed mogelijk van advies te voorzien. Dit kunnen wij ook doen met behulp van onze plaatselijke agent.

Onze voetbalreizen naar Argentinië zijn opgesteld als basisarrangement. Dit betekent dat er nog veel mogelijk is. Van het boeken van extra wedstrijden, het verlengen van je reis tot het boeken van een stadstour door Buenos Aires. Wij kunnen dit voor je regelen. Onze aangeboden voetbalreizen zijn exclusief vlucht. Wij kunnen je hier in uiteraard wel adviseren, maak hierin gewoon gebruik van onze ervaringen.

Zekerheid van wedstrijdkaarten

Zekerheid van wedstrijdkaarten is gegarandeerd. Dit omdat wij een agent in Buenos Aires hebben waar wij een samenwerking meer zijn aangegaan. Onze agent kent de stad op zijn duimpje en kan ons en jou voorzien van de beste en meest praktische tips over de stad. Buenos Aires is overweldigend en om deze reden is het zeker handig om hier gebruik van te maken.

Bezoeken andere clubs Buenos Aires

Behalve voor wedstrijden van Boca Juniors en River Plate kunnen wij op verzoek wedstrijdkaarten regelen voor veel clubs in Buenos Aires zoals Argentinos Juniors, San Lorenzo, Velez Sarsfield, Independiente, Estudiantes de la Plata, Racing Club, Huracan en ga zo maar door. Wil jij andere wedstrijden toevoegen aan je basispakket dan is dit dus een optie en bespreek dit daarom met ons. Wij helpen je graag om zoveel als mogelijk uit je voetbalreis naar Argentinië te halen.

Wanneer is het wedstrijdschema definitief

De wedstrijden in de Argentijnse voetbalcompetitie worden net als in Spanje ongeveer twee weken voor het desbetreffende weekend definitief vastgesteld qua dag en tijdstip. En dan nog kan het zo zijn dat een wedstrijd wordt verplaatst. In de Primera Division zal dit niet zo snel gebeuren als in de lagere divisies. Check dus altijd voor de zekerheid het programma wanneer je naar wedstrijden van de lagere divisies wilt kijken.

Het is zover, je wilt boeken.
Hoe gaat het nu verder?

Je weet het zeker. Je krijgt het ook niet meer uit je hoofd. De ultieme voetbalhoofdstad ter wereld. De stad van Diego Maradona. Je wil een voetbalreis naar Buenos Aires maken. Je wilt graag bij ons boeken, maar hoe gaat het nu verder?

Voetbalreis naar Buenos Aires: de klantreis

Wij proberen jouw voetbalreis naar Buenos Aires zo voorspoedig te laten verlopen en doen ons best om zoveel mogelijk zorgen weg te nemen. Hieronder vind je daarom de klantreis. Deze klantreis voor ons arrangement Vamos Boca beschrijft jouw voetbalreis naar Buenos Aires. Hopelijk helpt dit jou verder in het plannen van je voetbalreis naar Buenos Aires.

Wanneer je weet in welke periode je naar Buenos Aires wilt gaan is het aan te raden om contact op te nemen met ons. Onze contactgegevens vind je onderaan elke pagina. Het is handig om te weten welke club(s) je wilt bezoeken. Met het arrangement Vamos Boca verblijf je twee weekenden in Buenos Aires. Omdat het programma ongeveer twee weken voor het competitieweekend definitief wordt vastgesteld raden wij je aan om je per weekend te focussen op één club die je wilt zien. Een competitieweekend wordt vaak verspreidt over 3 of soms 4 dagen. Je hebt dus altijd de mogelijkheid om meerdere wedstrijden in een weekend te bezoeken, maar dit is dus niet op voorhand te zeggen welke clubs dit zijn. Wanner het speelschema bekend is hebben wij weer contact om te bepalen welke wedstrijden je wilt bezoeken.

Wanneer je de vluchten hebt geboekt geef je dit aan ons door en dan kunnen wij het arrangement voor jou verzorgen. Bij vertrek uit Nederland krijg je van ons een telefoonnummer, dit telefoonnummer is van een taxichauffeur. Bij aankomst meldt je dit op dit telefoonnummer waarna je op een afgesproken plaats wordt opgepikt en naar je hotel wordt gebracht. Dit hotel is gelegen in de meest populaire en veilige wijk van Buenos Aires, namelijk Palermo. Je verblijft in een 3 ★ hotel inclusief ontbijt. In de wijk Palermo verblijven de meeste toeristen en de wijk heeft veel uitgaansgelegenheden als barretjes, restaurants en kun je je ook later op de avond prima vermaken. De wijk Palermo staat bekend als een veilige wijk, ook later op de avond.

Bij aankomt in je hotel liggen er 2 zaken voor je klaar: een Argentijnse SIM kaart met data en een OV pas voor de gehele periode dat jij in Buenos Aires verblijft. Bij het arrangement Vamos Boca zit ook een fietstour door het zuidelijke gedeelte van de stad. Het is aan te raden om dit vrij snel na aankomst te doen zodat je gelijk een goed beeld hebt van de stad. De fietstour leidt je onder andere de wijk La Boca. Deze tour duurt ongeveer 3,5 uur.

Een ruime week voor vertrek heb jij bepaald welke wedstrijden je wilt zien. Voor deze wedstrijden zorgen wij voor de kaarten en het vervoer. Dit doen wij met een lokale gids die zowel de Spaanse als de Engelse taal machtig is. Jij kan met de gids bepalen of je met de taxi naar het stadion wilt gaan of net als de Argentijnen met het openbaar vervoer. Wanneer jullie bij het stadion zijn aangekomen zorgt de gids je bij de juiste ingang bent. Hij zorgt er na afloop ook voor dat jullie weer veilig bij het hotel worden afgezet.

Het kan zijn dat je met meerdere reizigers naar de wedstijden gaat. Wanneer je liever met alleen de reisgroep naar de wedstrijden wilt gaan geef dit gewoon aan dan gaan wij dit voor je regelen. Hieraan zitten geen extra kosten verbonden.

Zoals je hierboven leest, wij proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Geen groepsreis, gewoon met je eigen medereiziger(s) en met de nodige tools om jouw voetbalreis in Buenos optimaal te laten zijn.

Gedurende je verblijf in Buenos Aires zijn wij in Nederland gewoon te bereiken via WhatsApp mocht je vragen hebben.

Is dit wat voor je?

Op elke pagina staat een link naar een boekingsformulier. Na het invullen van dit formulier nemen wij contact met je op om het competitieschema door te nemen waarna jij je keuze bepaald. Je ontvangt van ons de factuur voor de aanbetaling en na betaling is de boeking definitief en kun jij je vlucht naar Buenos Aires boeken.

Toch nog vragen?

Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk informatie te geven. Maar zit je na het lezen van bovenstaande informatie toch nog met vragen? Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 070-213 44 18. Contact via WhatsApp is ook een optie: 06-5025 4668 of via e-mail info@vamosboca.nl.

Videobellen

Bij het online boeken van een reis naar Buenos Aires zijn er altijd vragen, vragen waar wij misschien helemaal niet aan hebben gedacht. Wanneer je nog met voor jou relevante vragen zit en als je wilt zien bij wie jij de reis boekt is het een idee om via bijvoorbeeld Zoom of Whats App een video call in te plannen. Wij hopen dan al jouw vragen te kunnen beantwoorden.