Stel je voor: het geluid van trommels, het gejuich van duizenden fans, en de opwinding die inde lucht hangt terwijl je La Bombonera nadert, het legendarische thuisstadion van Boca Juniors. De heilige graal van het voetbal.

Het is niet alleen een voetbalwedstrijd; het is een totale onderdompeling in de cultuur en de ziel van het Argentijnse voetbal. Met elke stap die je zet richting La Bombonera, voel je de geschiedenis en de passie.

De vraag is altijd hoe je nu losse tickets voor Boca Juniors regelt. Want dat blijft gewoon lastig. Boca Juniors is de enige club in de Argentijnse competitie waar alle tickets in handen zijn van de socio’s, er is dus geen sprake van losse kaartverkoop. Bovenkant formulier

Er is geen losse kaartverkoop, maar toch zitten er iedere wedstrijd toeristen in La Bombonera. Hoe zit dat eigenlijk? En hoe kom je aan losse tickets voor Boca?

Boca Juniors komt uit de wijk La Boca en dit is niet bepaald de meest welvarendste wijk in Buenos Aires. En dat betekent dat de meeste supporters van de club niet veel geld hebben en wel een extra zakcentje kunnen gebruiken door hun kaartje door te verkopen. En dan is het zaak om precies te weten waar en bij wie je moet zijn. En dan komt het goed van pas dat wij, Vamos Boca, over uitstekende contacten in Buenos Aires beschikken die voor elke thuiswedstrijd van Boca Juniors losse tickets kunnen regelen zodat wij met zekerheid kunnen zeggen dat jij La Bombonera kan bezoeken wanneer je bij ons boekt.

Maar, bij ons boek je veel meer dan losse tickets voor Boca Juniors. Wij pikken je op bij het hotel waar je verblijft en er gaat een gids het stadion mee in, allemaal voor jou veiligheid.

Deze losse tickets boek je gewoon op deze website door hier te klikken.